Creatieve therapie 

& coaching

Mijn specialisatie is beeldende therapie.

Deze vorm van begeleiding is een veilige en diepgaande manier van werken aan jezelf wanneer je werkelijk achter je verandering staat. Een manier om je uit te drukken wanneer woorden het niet voor je kunnen zeggen... Omdat het praten op zich moeilijk voor je is...De emoties zijn misschien nog teveel aanwezig... Je bent nog jong maar wil je verhaal kwijt... omdat je graag creatief aan de slag gaat...of...


Via creativiteit ga je vanuit je innerlijke beleving aan de slag. Je hebt geen creatieve ervaring nodig. Het gaat immers over het proces dat je aangaat met je werk. Het gaat niet om het resultaat. Je werkstuk wordt dan op het einde een tastbaar gegeven voor jou waar antwoorden of boodschappen inzitten.


Ook mogelijkheid tot coaching in gespreksvorm. 


Ik begeleid je graag op jouw weg naar een oplossing, een vrijheid, een antwoord dat reeds diep in jou zit te wachten om naar boven te komen.

Voor wie?


Deze vorm van begeleiding kan voor iedereen vanaf de leeftijd van 6 (5) jaar. Geen creatieve ervaring vereist. Creativiteit is een oerinstinct en zit in ons.

Ook toegankelijk voor mensen met motorische problematiek of een hogere zorgnood. 

Thema's kunnen zijn: rouw en verlies,

angsten, trauma,  levensvragen, zelfvertrouwen en zelfbeeld, ASS,  begeleiding bij ziekte, ... 

Let wel: het is een werkvorm om te leren omgaan met wat er speelt in je leven, om het te uiten; het is geen vervanging van een begeleidende arts of medicatie.

Hoe?


Er is steeds eerst een intakegesprek om af te toetsen of deze vorm van therapie jou kan helpen en om reeds kennis te maken met elkaar.


Daarna kan beslist worden of je een traject wil starten.

Er kan gewerkt worden met verschillende materialen en technieken. Alles is aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.

Indien gewenst is de Kalmthoutse heide ook een mooie plek voor gesprek of een sessie wandeltherapie.


De tuin, atelier en ik staan voor je klaar.


Info


Afhankelijk van de leeftijd en de vraag, duurt een sessie van 60-90 minuten.

Prijs:

  • intakegesprek 1u: 60 euro
  • sessie 1u. : 60 euro
  • sessie 1,5u: 85 euro


Voorzie aangepaste kledij bij beeldend werken.

Voor meer info of aanvraag tot creatieve therapie of coaching, gelieve het contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om verder af te spreken of uw vraag te beantwoorden.


Opgelet: Wanneer je niet op je afspraak aanwezig kan zijn, gelieve tenminste 24 u op voorhand af te melden. De sessie wordt anders in rekening gebracht. Deze regeling zorgt ervoor om andere mensen ook de mogelijkheid tot ondersteuning te bieden. Waarvoor dank.